Ledige stillinger og uopfordrede ansøgninger

Start din karriere i dag

Her på siden kan du løbende holde dig opdateret i forhold til ledige stillinger hos Aurora Nordic. Ledige stillinger offentliggøres desuden på www.jobindex.dk.

Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med alle stillingstyper vil kræve en ren straffeattest.

Aurora Nordic er i en konstant udvikling, og vi modtager derfor også gerne uopfordrede ansøgninger med tilhørende CV på job@auroranordic.dk.

Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, og vil tage dig i betragtning til ledige stillinger, som er relevante i forhold til din profil og kvalifikationer.

Vi gør opmærksom på, at du altid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine persondata tilbage ved at sende en mail til HR Manager Anita Lindhart på al@auroranordic.dk.

Chief Commercial Officer

I Aurora Nordic sørger vi lige nu en Chief Commercial Officer, som blandt andet skal varetage udvikling og eksekvering af den overordnede kommercielle strategi i Norden. I tæt samarbejde med CEO vil du således være en nøglespiller i at udvikle og opbygge den kommercielle organisation. Endvidere skal du sikre en fokuseret og integreret indsats ift. de mange forskellige eksterne interessenter, der har betydning og indflydelse på godkendelser og brug af medicinsk cannabis.

Læs hele stillingsopslaget her