Nøglebegreberne i Aurora Nordics cannabisproduktion er dedikation, effektivitet, kvalitet, forsyningssikkerhed, udvikling og patientsikkerhed. 

Fra højkvalitets-tomater til højkvalitets-cannabis

Gennem fire generationer har familien Pedersen dyrket planter i væksthuse, og har i de seneste 60 år specielt perfektioneret kunsten at dyrke tomater og andre væksthusdrevne grønsager af meget høj kvalitet. Gartneriet Alfred Pedersen & Søn er gradvist vokset over generationerne og råder nu over mere end 35 hektar væksthuse, fordelt på lokaliteter i Danmark og Sydsverige.   

Ideen om at dyrke Cannabis i danske væksthuse er stødt og roligt vokset i hovedet på Ejerleder Mads Ulrik Pedersen gennem de sidste 5 år op til lovliggørelsen i Danmark. Han har opsøgt viden og kontakter i hele verden, og har været med til at præge den offentlige og lovgivningsmæssige debat, der ledte frem til vedtagelse af Forsøgsordningen om medicinsk cannabis i 2018. Gennem sit internationale netværk har Mads Ulrik Pedersen gjort sig positivt bemærket med virksomhedens dedikation og fokus på højeste kvalitet. Og da Aurora Cannabis i Canada skulle vælge en troværdig samarbejdspartner i Europa, faldt valget naturligt på Mads Ulrik Pedersen.

Den canadiske virksomhed Aurora Cannabis Inc. er verdens største cannabis-relaterede virksomhed, og dækker bredt henover bl.a. cannabisdyrkning, medicinproduktion, distribution, forskning og udvikling, projektering af cannabisvæksthuse, drift af cannabisklinikker og uddannelse af sundhedspersonale. 

Den danske virksomhed Aurora Nordic Cannabis A/S udspringer af et joint venture mellem Gartneriet Alfred Pedersen & Søn og Aurora Cannabis Inc. Kombinationen af Canadiernes store viden og erfaring i alle aspekter af cannabisproduktion og vores solide danske tradition for effektiv og kvalitetsorienteret gartneridrift, vil i fremtiden placere Aurora Nordic som en af de allerstørste spillere på det europæiske cannabismarked. 

Virksomheden opbygges i etaper, således at der i første omgang foretages en ombygning af 10.000 m2 eksisterende drivhuse til cannabisdyrkning og medicinproduktion. Sidenhen bygges en ny selvstændig facilitet på først 20.000 m2, som sidenhen udbygges til 80.000 m2.